• Weetjes

Investeer in nieuwbouwproject Noble House, Zelzate

Weetjes |

Op zoek naar de ideale investeringsopportuniteit? Het nieuwbouwproject Noble House heeft een uitstekende ligging op de Grote Markt van Zelzate. Centraler kan niet en bovendien is Zelzate een fantastische plek om te wonen! Leven in een nieuwbouwproject zonder zorgen, met alle voorzieningen in de buurt is waar Noble House voor staat.

De vele facetten van de stad Zelzate zijn een trekpleister voor jonge gezinnen die betaalbaar willen wonen op een boogscheut van andere steden. Dit nieuwbouwproject omvat 16 nieuwbouwappartementen vanaf 60m2 tot 102m2 met één, twee of drie slaapkamers. Een éénslaapkamer appartement is trouwens al beschikbaar vanaf 189.500 euro.

De grootste troef is ongetwijfeld de ruime leefterrassen met een zonnige oriëntatie. Bovendien is er ook nog een gemeenschappelijke daktuin met groot terras. Dé perfecte plek om even te verpozen en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Ook leuk om te weten: Noble House voldoet aan de 6% BTW regel. Dus je geniet van 15% btw-korting op de constructiekost. Wees er snel bij, want het is een tijdelijke regel. Investeren in een project van UrbanLink levert, door de perfecte afwerking en goeie ligging, steevast mooie cijfers op.

Ontdek hier waarom Noble House niet mag ontbreken in uw beleggingsportefeuille.