• Wat te doen

Jaarbeurs Gent 2021: 75 jaar & back to the roots

Wat te doen |

Yay, eindelijk mag én kan het weer! Het beursseizoen is opnieuw begonnen en dat moet uiteraard gevierd worden. Zeker als je weet dat Jaarbeurs Gent in 2021 haar 75ste verjaardag viert op de plek waar het allemaal begon: het Citadelpark. Back to the roots dus in het ICC, ’t Kuipke en het iconische Floraliënpaleis.

De terugkeer naar het Citadelpark is niet geheel toevallig. Het past namelijk perfect bij de nieuwe koers die Jaarbeurs Gent sinds 2019 inzette met 4 goed gevulde dagen, voor Gent en haar handelaars, makers en ondernemers. Top initiatief, want lokaal is en blijft nu meer dan ooit cruciaal in het hart van Gent.

Dag in dag uit halen ondernemers, handelaars, makers en uitvinders het onderste uit de kan om hun verhaal vol passie te verspreiden. Zeker het afgelopen jaar waren ze creatiever dan ooit om deze moeilijke periode te doorstaan. Net daarom is Jaarbeurs Gent ontzettend blij en vooral trots om hen niet één, niet twee, maar vier dagen lang aan het publiek te kunnen voorstellen voor de 75ste verjaardag van het event.

Ben je klaar om van 21 tot en met 24 oktober een totaal andere Jaarbeurs Gent te ontdekken? Leuk om te weten: Er zijn vooral Gentse – en bij uitbreiding Oost-Vlaamse handelaars aanwezig. Ook de creatieve maakindustrie is op post. Het is trouwens op vraag van deze laatsten dat het event terugkeert naar de roots. Hello nieuwe Jaarbeurs!

Wat mag je verwachten?

  • Een tentoonstelling met levensgrote foto’s van de afgelopen 75 edities i.s.m. Liberas
  • Maak kennis met een aantal nieuwe ideeën, producten of diensten van een aantal Gentrepreneurs
  • In het Floraliënpaleis zal de fine fleur van de lokale handel zich uitgebreid onder kleurrijke baldakijnen tenten presenteren
  • Breng een bezoekje aan Puur Gent, Lekker Oost-Vlaams, De Gentse Brouwers en Unizo
  • Ontdek het rijke gamma van Plum in het Kuipke tijdens de Jaarbeurs.

Praktisch

Citadelpark: ICC, 't Kuipke en Floraliënpaleis
21 – 24/10/2021
Elke dag van 11 – 18u