• Eten en drinken

Knus vertoeven bij Dogs & Drinks 🐶

Eten en drinken |

Tijdens deze koude wintermaanden kunnen we allemaal wel wat extra knuffel-gezelschap gebruiken. Voor alle Gentenaars kan dit zonder probleem in Dogs & Drinks; het eerste hondencafé van België. Dogs & Drinks klinkt voor ons als een ware droom: gezellig iets eten of drinken met vrienden, terwijl je besnuffeld en geknuffeld wordt door schattige viervoeters. De meeste honden zijn bovendien beschikbaar voor adoptie! Geen betere manier om een toekomstig huisdier te leren kennen dan er even tijd mee te spenderen op een gezellige locatie. Meestal verblijven er 4 à 6 honden in het café tot ze een nieuwe woonst hebben gevonden. Uiteraard zijn mensen zonder adoptie-interesse ook welkom en kan je je bovendien ook laten vergezellen door je eigen trouwe viervoeter.

Als je nog op zoek bent naar een laat kerstcadeautje voor jouw hond, kan je ook altijd terecht op de webshop. Daar vind je een gamma aan accessoires, voeding en speeltjes van opperbeste kwaliteit terug.

Voor orginele thema-avonden moet je ook bij Dogs & Drinks zijn. De ‘Genste Beesten’, een KWISpelKWIS of yoga met je hond; je kan het zo gek niet bedenken. Maar eerlijk: voor ons klinkt elke gelegenheid goed om onze honger naar pluizige knuffels te stillen 😍.

Altijd al gedroomd om wat fluffy gezelschap in huis te halen of gewoon zin om je een middagje te laten omringen door de crème de la crème van het dierenrijk? Breng dan zeker een bezoekje aan Dogs & Drinks cause they let the dogs out 🐾! Ze kunnen ook altijd extra vrijwilligers gebruiken om met de hondjes te wandelen, de bediening te doen, events te organiseren, dus meld je zeker aan als je nog een voldoening gevende tijdsbesteding zoekt.

Dogs & Drinks is geopend elke zaterdag van 12 tot 18 uur en elke zondag van 14 tot 18 uur. Reserveren wordt sterk aangeraden!

📍 Godshuizenlaan 33, 9000 Gent

Afbeelding © Dogs & Drinks