• Eten en drinken

Koop de beste préparé van Oost-Vlaanderen bij Keurslagerij Abel!

Eten en drinken |

De vaste klanten van Keurslagerij Abel in Ledeberg zullen het er volmondig mee eens zijn. De veertiende editie van de Kristallen Kroon, een wedstrijd van de keurslagersvereniging, draaide dit jaar volledig rond préparé en de Ledebergse slagerij Abel haalde er een zeer verdienstelijke tweede plaats op de erelijst van België. Daarmee is de préparé wel de allerbeste in Oost-Vlaanderen!

De slagerij verkoopt natuurlijk nog veel meer, even kwaliteitsvolle, producten, maar de préparé is wat hun klanten niet kunnen missen. Tijdens de meer dan 30 jaren die hij op de teller heeft, verfijnde zaakvoerder Wim Van den Abeel het recept tot een echte delicatesse. De professionele jury van de Kristallen Kroon, onder leiding van Peter Goossens, was daar ook van overtuigd, wanneer ze mochten proeven in ‘Ter Groene Poorte’ in Brugge. Alleen de préparé van Keurslager Somers in Boechout kon hen nog meer bekoren en werd bekroond met een eerste plaats.

De beste préparé van Oost-Vlaanderen, die wordt bij Abel twee keer per dag vers gemaakt. Zonder bewaarmiddelen en uit 100 procent rundvlees. Het geheim van het succes? De préparé wordt gemaakt met zelfgemaakte mayonaise!

Wil je zelf nog een potje préparé in huis halen? Kom dan zeker langs in de Ledebergstraat 6, 9050 Ledeberg. Open iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8u tot 18u30 en op zaterdag van 8u tot 18u. Gesloten op woensdag en zondag.

De Keurslager heeft bovendien ook een tweede vestiging in Mariakerke, Brugsesteenweg 420. Zelfde openingsuren en bijkomend geopend op zondag van 8u tot 12u30.

Afbeelding © Keurslagerij Abel