• Mijn Stek
  • Wat te doen

Laat je inspireren door de laatste woontrends op Bouw & Reno!

Wat te doen |

Ahh, een nieuw jaar, dat gaat meestal gepland met goede voornemens en… nieuwe plannen, hé! Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar omdat ik de afgelopen periode vaker thuisgezeten heb dan anders, kriebelt het des te harder om wat aanpassingen en verbeteringen te maken. Heb je alleen, net als ik, geen idee waar te starten?

Wel, ga dan eens naar de maar liefst 19de (!) editie van Bouw & Reno, dé bouw- en renovatiebeurs, die ondertussen echt wel als Antwerpse vaste waarde mag gelden. Van 15 tot 23 januari kan je in Antwerp Expo zo’n 200 regionale exposanten leren kennen, die je met plezier bijstaan om jouw droomwoning te realiseren. Ben je nog volop in de fase van “inspiratie opdoen”? Dan kan je de nieuwste woontrends en het beste advies te weten komen tijdens adviessessies, ofwel persoonlijk ofwel in groep.

Bouw & Reno is wat mij betreft alleszins wel écht een bezoekje waard, omdat je tijdens de beurs een enorme expertise rond (ver)bouwen in al z’n vormen terug kan vinden in de hallen van Antwerp Expo. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, een keuken die aan opfrissing toe is, of omdat je helemaal van nul zélf gaat beginnen bouwen. De exposanten staan je alvast graag bij met kennis en advies voor al je woonvragen!

Benieuwd wie er zoal aanwezig zullen zijn, of wil je tickets bestellen? Neem dan snel een kijkje op www.bouwreno.be , zou ik zo zeggen!

Foto © Easyfairs