• Eten en drinken

De lekkerste brunchgerechtjes gemaakt van de goedgezinde en immer kakelende kipjes van bioboerderij uit het Gentse

Eten en drinken |

Pasen is in aantocht! Dat betekent veel chocolade en lekkere ontbijtjes! Klinken citroenpannenkoekjes, Paasbrood met huisgemaakte aardbeienconfituur, een quiche met zalm en feta, groene asperges en prosciutto, een broodmandje met huisgemaakte bio eiersalade, kaas, ham en homemade Nutella (!) en cheescake cups je als muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws, want je vindt deze toppers (en meer) allemaal in de ‘Easter Brunch Box’ van Luv L’oeuf voor €32 per persoon.

Leuk om te weten: Bij Luv L’oeuf komen de eitjes uitsluitend van de goedgezinde en altijd kakelende kipjes van de eierboerderij van Johan en Christine Martens-Lagrou. In 2018 startten Lander en Jess de zaak, zoals je uit de naam kan afleiden, uit hun liefde voor het ei en een stevige brunch. Vanwaar die liefde voor het ei? Het is een zo’n klein product, maar heeft duizend en één mogelijkheden. Je kan het Koken, bakken, pocheren, maar het is ook een onmisbaar ingrediënt in sommige sauzen en allerlei baksels. Je kan het scheiden en prachtige dingen doen met het eiwit, zoals opkloppen, of enkel en alleen met het eigeel, zoals Hollandaise maken en je baksels een mooie laag geven. What’s not to love!

Voor wie niet kan wachten tot Pasen hebben we ook goed nieuws, want je kan elk weekend genieten van nieuwe brunchboxen met een beetje zoet, een beetje hartig, een sapje… Elk weekend wacht je een nieuwe verrassing! Na de eerste lockdown hebben ze hun assortiment trouwens uitgebreid met Afternoon Tea en High Tea. De combinatie van hartig en zoet is altijd een sterkte geweest van Luv l’Oeuf en met hun High Tea doen ze daar graag nog een schepje bovenop!

Je kan de brunchboxen en High Tea bestellen via: http://bit.ly/luvloeuf

Wil je meer van hun lekkere creaties en cosy interieur zien? Neem dan snel even een kijkje naar: http://bit.ly/feeling_luvloeuf

Smakelijk!