• Eten en drinken

Maak kennis met Tamara Sinia van Tamis Homekitchen

Eten en drinken |

Maak kennis met Tamara Sinia van Tamis Homekitchen. Al meer dan 30 jaar kookt ze met veel passie en vuur. Voor haar moet eten lekker, smaakvol en gezellig zijn. En geloof ons, haar gerechtjes zijn dat allemaal. Ze worden huisbereid met enkel verse, lokale en seizoensgebonden producten. Zo werkt ze uitsluitend met verse vis rechtstreeks uit Zeebrugge, de chocolade komt uit de Oxfam wereldwinkel uit Mariakerke en de zuivelproducten komen van lokale boeren en producenten via Vanier. Zelfs de bouillons, fonds en warme en koude sauzen worden huisbereid.

Tamis Homekitchen is van woensdag tot en met vrijdag doorlopend open van 11.30u tot 19.00u. Je vindt er steeds een aanbod van soep, wraps, salades, 3 dagschotels (vlees, vis en veggie) en desserts. Bovendien kan je er ook terecht voor catering vanaf 6 personen. Ideaal om met familie of vrienden heerlijk te tafelen zonder veel moeite.

In de zoektocht naar een unieke naam voor haar zaak kwam ze tamis tegen. Een tamis is een fijn keukenattribuut waar je eten kan door zeven of wrijven. Daardoor wordt het fijner van smaak en textuur. De best vrienden van Tamara gebruiken Tamis nu ook als roepnaam voor haar. Leuk!

Neem zeker eens een kijkje op haar website: http://bit.ly/tamishomekitchen