• Eten en drinken

Nieuw in Gent: Soepermarkt

Eten en drinken |
Nieuw

Als er één ding positief is aan de huidige omstandigheden is het dat velen hun creativiteit de vrije loop laten. Zo toverde Bar Win hun gezellige bar om tot een ‘Soepermarkt’. Sinds gisteren kan je er elke dag van 11u tot 18u30 terecht voor heerlijke soepjes. Deze week op het menu: Tomatensoep, Winterse erwtensoep, goulash en Thaise currysoep.

Als de horeca terug open mag, keert Bar Win terug naar de roots. Toch willen ze hun Soepermarkt verhaal zeker niet achterwege laten. Zo willen ze in de toekomst graag aanwezig zijn in winkels en bedrijven met hun soepen.

In normale omstandigheden kan je er de hele dag door genieten van een heerlijke koffie met een goed ontbijtje of een stevige lunch. Na de middag begint de apéro. Huisgemaakte barbites, natuurlijke wijnen, onbekende gins, cocktails en frisse bieren. Meer hebben we niet nodig om gelukkig te zijn!

Leuk weetje: Bij Win vind je uitsluitend wijnen die voortkomen uit een proces waar geen enkele interventie plaatsvond om de smaak te wijzigen. Bovendien zijn al hun wijnen afkomstig van gronden waar geen pesticiden en andere chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Geen grote chateaus die bijna uitsluitend machinaal werken, maar kleine wijnhuizen waar veel manuele arbeid wordt verricht. Love it!

📍Burgstraat 8

Foto © Soepermarkt