• Mijn Stek

Ontdek de rust van woonproject Øslo tijdens kijkdag!

Mijn Stek |

Hoe kan je rustig wonen in een bruisende stadsomgeving? Woonproject Øslo kreeg het voor elkaar! Er zijn nog enkele mooie appartementen beschikbaar, waarvoor CORES Development op 12 maart een kijkdag organiseert. Je kan dus helemaal zelf ontdekken hoe die rust in de stad gerealiseerd wordt, maar we lichten hier alvast graag een tipje van de sluier.

Een eerste troef wordt gevormd door de positie van het project. Door de U-vorm van de gebouwen ontstaat er een prachtig binnentuin, met ruimte voor kinderen om te ravotten. Ze genieten daarbij van een veilige omgeving, dankzij een ondergrondse garage en voldoende fietsenstallingen. De roodbruine architectuur zorgt voor harmonie met het industriële verleden van de Gentse Voorhaven en de omliggende, meer industriële panden. Ook het nabije water draagt bij aan een rustige woonomgeving.

Binnen wordt rust gecreëerd door overvloedig licht van hoge raampartijen. Ook op de terrassen met zicht op de binnentuin is het genieten, met voldoende privacy. Bovendien zijn alle appartementen instapklaar en geschilderd. Geen overbodige stress dus bij de verhuis! Tijdens de kijkdag op 12 maart, tussen 14u en 16u, zijn de nog beschikbare units en het modelappartement te bezichtigen en kan je al je vragen stellen aan de vastgoedadviseurs.

Welke units zijn nog beschikbaar?

  • Gelijkvloerse appartementen met 3 slaapkamers
  • Duplex appartementen met 3 slaapkamers én 3 badkamers: geschikt voor gezinnen met jongvolwassenen of kinderen die langer thuis wonen, of voor nieuwsamengestelde gezinnen.

Schrijf je hier alvast in voor de kijkdag!

Meer info: 📍 CORES Development, Mechelsesteenweg 176, 2018 Antwerpen

www.coresdevelopment.be