• Shopping

Op zoek naar een cadeautje voor de allerkleinsten?

Shopping |

Verwelkom je dit jaar iemand nieuw in de familie, worden vrienden van jou papa of mama of word je misschien zelf trotse mama of papa dit jaar? Dan ben je misschien al aan het denken over cadeautjes of aan benodigdheden voor je eigen kleintje. In Gent is er een leuk adresje waar je terechtkan voor tal van leuke hebbedingetjes en essentiële benodigdheden voor de kleine baby: Mamazoet op de Oudenaardsesteenweg.

Je vindt er milieuvriendelijke spullen voor kinderen van 0 tot vijf jaar. De merken die Mamazoet aanbiedt zijn stuk voor stuk zorgvuldig gekozen. Ze zijn allemaal eco-friendly & hechten een groot belang aan een eerlijke productie. Alle kleertjes worden geproduceerd in Europa en steeds gemaakt van duurzame materialen.👍

Van matrassen en dekentjes tot wiegjes tot schommelpaarden tot voeding en boeken. Ze hebben het allemaal! De ideale winkel om te snuisteren op zoek naar een cadeau of om je eigen lijst op te stellen. Neem zelf een kijkje via Mamazoet en wordt helemaal verliefd op al die schattige dingen.

Heb jij trouwens cadeautips voor kersverse mama’s en papa’s die echt het verschil kunnen maken? We zijn benieuwd.

#mijnstadgent #lovelocal #mamazoet