• Mijn Stek

Op zoek naar een lichtrijk droomappartement in de rand van Gent?

Mijn Stek |

We zijn weer eens op huizenjacht gegaan voor jullie en deze keer zijn we gestuit op een mooie, lichtrijke residentie van Immogra in Sint-Denijs-Westrem. Net buiten Gent centrum, maar toch op een aangename afstand van station Gent-Sint-Pieters en het bedrijvige stadsleven! Bovendien zijn de opritten van de belangrijkste verbindingswegen slechts enkele minuten rijden en bevindt een tramhalte zich 300m verder. Kortom, een topligging.

De oplevering van het residentiële woonproject Oxford is gepland voor het najaar van 2022. De bouwwerken zijn dus nog niet aan de gang, maar de plannen zijn wel adembenemend. Zowel buiten als binnen straalt de klasse ervan af! Verhamme + De Vel Architecten streeft in zijn ontwerpen naar duurzaamheid, comfort en hedendaagse vormgeving. Er werd voor dit project geopteerd voor een doordachte geometrie en soberheid die zich vertaalt in het gebruik van natuurlijke materialen en een samenspel van horizontale en verticale lijnen. Zowel de leefruimtes als de riante terrassen zijn bovendien zuidgericht, waardoor je niet alleen baadt in comfort, maar ook in het licht.

Residentie Oxford biedt 19 appartementen met één, twee of drie slaapkamers, maar ook een exclusieve penthouse! Bovendien komt het project in aanmerking voor de tijdelijke 6% BTW-regeling (onder voorwaarden). Surf voor meer informatie snel naar https://oxford.immogra.com.