• Shopping

Opnieuw een closet sale in Bar Bricolage!

Shopping |

Binnenkort is het weer zover; op 6 maart organiseert multifunctionele eventlocatie Bar Bricolage een closet sale. Neem deel als bezoeker of als standhouder! Ingang als bezoeker is er gratis en om standhouder te zijn, betaal je een erg klein prijsje.

Zelf heb ik al eens als standhouder deelgenomen en ik waande me als een ware boetiekeigenares. Mensen stijladvies geven, een beetje onderhandelen over de prijs; het was een kinderdroom 😍. Enkel het afscheid nemen van kledingstukken waar veel herinneringen aan verbonden zijn, deed soms een beetje pijn…

Maar ook het rondsnuisteren in de kledingkasten van anderen is zalig om te doen! Je kan vaak coole stuks van topmerken goedkoop op de kop tikken. Je wordt plotsklaps de eigenaar van een vintage ‘pièce unique’. Op een closet sale verzamelt zich bovendien een veelvoud aan verschillende stijlen, allemaal op dezelfde locatie. Sommige standhouders hebben een ietwat alternatieve of dromerige stijl, anderen dan weer een kleerkast met cool-chick-allure of veel kleur.

Zeker en vast een aanrader voor iedereen die graag origineel is! Neem snel een kijkje op het evenement voor meer info.