• Shopping

Origin’O, dat is genieten van nature

Shopping |

Heb je al gehoord van de O’producten van Origin’O? Het zijn producten waarvoor de handelaars een eerlijke prijs krijgen, die lokaal geproduceerd worden met respect voor de ambacht en die ook nog eens 100% biologisch zijn. What’s not to love!

De moderne filialen van Orogin’O liggen verspreid in heel Vlaanderen. Natuurlijk kon Gent niet ontbreken in hun lijstje van moderne buurtwinkels. Je kan hun biologische en vegetarische producten shoppen in de Kortrijksesteenweg 148 en de Antwerpsesteenweg 460. Het is geen klein biowinkeltje, maar ook geen biologische supermarkt. Je kan het zien als de moderne buurtwinkel, waarbij het persoonlijke contact met de klanten hun grootste troef is. Als je bijvoorbeeld op doktersadvies bepaalde dingen niet meer mag eten, kan je bij Origin’O rekenen op persoonlijke begeleiding doorheen de winkel. Naast biologische en vegetarische voeding vind je er ook ecologische huishoud- en verzorgingsproducten. Ideaal voor als je binnenkort een lenteschoonmaak wil houden.

Plan je binnenkort een gezellig etentje met je knuffelcontact? Check dan zeker eens hun website. Je vindt er een heleboel lekkere receptjes. Van aperitiefhapjes, tot cocktails, soepen, hoofgerechten en desserts. Op hun website vind je naast receptjes ook interessante blogposts zoals ‘Hoe ga je voedselverspilling tegen’, ‘Kinderen en groenten: een vak apart’, ‘Geef een natuurlijke boost aan je weerstand’.

Benieuwd? Neem dan snel even een kijkje op hun website: http://bit.ly/origino