• Eten en drinken

O’Yo: Gezond ontbijt, de hele dag door

Eten en drinken |

Een gezond en gebalanceerd ontbijt geeft je meer energie en zorgt ervoor dat jij je beter in je vel voelt. Daarom kan je bij O’Yo, een gezonde ontbijt-, lunch- en koffiebar heerlijke, smaakvolle gerechten verwachten, op basis van plantaardige en gefermenteerde producten.

Gefermenteerde en plantaardige producten zijn dan ook ideale voedingsstoffen voor de darmen. Geraffineerde suikers en andere moeilijk verteerbare voedingsstoffen worden hier te allen tijde vermeden. En dat merk je snel aan jouw gezondheid én humeur. Op het menu bij O’Yo staan kleurrijke pancake meals, toast, sweet bowls en salty bowls, met verse producten van bij de lokale landbouwers. Iedereen vindt er wel iets naar zijn smaak!

O’Yo ontstond uit de persoonlijke nood aan gezonde voeding in horeca, van oprichtster Phaera Lybaert. De positieve effecten die ze zelf kon ondervinden, wil ze met O’Yo ook delen met anderen, als IIN gecertificeerde gezondheidscoach.

Bij O’Yo kan je bovendien ook je Cadeaubon Gent gebruiken. Deze bon is ideaal om de stad te ontdekken en combineert allerlei verrassende ervaringen in Gent! Een perfect geschenkje voor eindejaar, misschien? Koop jouw Cadeaubon Gent hier.

📍 O’Yo, Brabantdam 82, 9000 Gent

Afbeelding © O’Yo