• Shopping

Piet Moodshop, voor de origineelste cadeau-inspiratie!

Shopping |

Wanneer je je van de parking onder het Sint-Pietersplein naar het centrum haast, mis je soms enkele toffe winkeltjes. Want uiteraard zijn er in het centrum enkele bekende winkels waar je vaak een cadeau (voor iemand anders of voor jezelf) kan vinden. Maar mocht je dit jaar eens iets anders willen geven, een echt origineel geschenkje, dan schenk je best ook eens wat aandacht aan de kleinere shops rond de bekende Veldstraat!

In de Sint-Pieters-Nieuwstraat 94 bevindt zich de gezellige winkel Piet Moodshop. Niet heel groot, maar wel boordevol toffe, sfeervolle items, die ideaal zijn als geschenkje. De zaak wordt al meer dan 8 jaar uitgebaat door Christophe Verbeke, die enkele jaren terug ook een tweede vestiging in Gent opende op het Hippoliet Lippensplein. Het concept ontstond uit een passie voor interieur en een specifieke smaak/stijl die Christophe indertijd niet vond in België. En het resultaat mag er zijn!

Bij Piet Moodshop vind je leuke interieurdecoratie, maar ook prachtige accessoires, papierwaren, lekkere geurtjes of het perfecte aperitief, maar vooral nog veel meer. Het assortiment verandert ook iedere maand, dus je wordt iedere keer verrast door het aanbod. Je vindt er vast wat je zoekt en ook als je nog geen inspiratie had, laat een bezoekje aan Piet Moodshop je overlopen van de goede ideeën!

Wist je trouwens dat je hier ook je Cadeaubon Gent kan gebruiken? Deze bon is perfect om de stad te ontdekken en de lokale handelaars te steunen. Eigenzinnige eetadresjes verkennen, shoppen bij hippe interieur- en modezaken, zalig genieten van wellness, proeven van heerlijke wijn… Al deze ervaringen en meer in één geschenkbon waarmee de ontvanger Gent helemaal naar wens kan beleven. Weet je dus echt niet wat te geven? Met een Cadeaubon Gent zit je altijd goed! Koop de Cadeaubon Gent hier!

📍 Piet Moodshop, Sint-Pieters-Nieuwstraat 94, 9000 Gent

Afbeelding © Unigift