• Jobs

Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge zoekt een nieuwe schoonmaker

Jobs |

Het Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge is een bloeiende organisatie met een ruim zorgaanbod in een breed netwerk. Het centrum neemt een innoverende rol op in de complexiteit van veranderingen binnen het landschap van de geestelijke gezondheidszorg. Ook jij kan binnenkort misschien deel uitmaken van deze organisatie met wel meer dan 500 medewerkers! PCGS is namelijk op zoek naar een nieuwe schoonmaker.

PCGS heeft de ambitie een dynamische en innoverende netwerkorganisatie te zijn, gekenmerkt door een dragende organisatiecultuur en een uitgesproken visie, missie en ethiek. Maatschappelijke verantwoordelijkheid, uitgesproken toegankelijkheid en laagdrempeligheid voor de patiënt en zijn omgeving, zijn voor dit bedrijf drie belangrijke pijlers. De vlakke organisatiestructuur maakt het mogelijk met deskundige en betrokken medewerkers te werken die met zin voor vakmanschap willen blijven zoeken naar een behandeling op maat van elke hulpvrager.

Voor de medewerkers worden stimulerende en veilige werkomstandigheden geboden waarin ze mee kunnen beslissen over hun eigen carrièrepad en -ontwikkeling. Ben jij een vlotte werker die zowel in groep als zelfstandig nauwkeurig kan werken? Kan je je houden aan gemaakte afspraken, maar heb je ook ruimte voor flexibiliteit? Dan ben jij misschien wel de persoon die ze nodig hebben! Aangezien je vaak in contact komt met psychiatrische patiënten en communicatie met hen moet mogelijk zijn, is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt.

Ben jij dé geknipte persoon voor deze job? Solliciteer dan snel via https://bit.ly/PCGSjobs.