• Shopping

Pur Sens: tijdloze mode en decoratie aan eerlijke prijzen

Shopping |

Slow fashion is aan een opmars bezig. Want waarom zou je blindelings de fastfashion trends volgen en ieder jaar je oude kleren wegdoen of in een hoekje van je kleerkast laten verdwijnen, als ze nog in prima staat zijn? Steeds meer mensen kiezen voor kwalitatieve kledingstukken met een tijdloze uitstraling.

Pur Sens in de Meerseniersstraat 3 is zo’n winkel die tijdloze stukken aanbiedt, zorgvuldig geselecteerd uit collecties van kleine Europese labels en creatieve ontwerpers. Kledij, accessoires, juwelen, handgemaakte schoenen en handtassen en zelfs interieurdecoratie. Allemaal op eerlijke manier gemaakt, met een ecologische touch en oog voor detail. Die ecologische touch is trouwens niet alleen te vinden in de kleren, maar straalt ook af van de gevel van de winkel! De houten afwerking nodigt onmiddellijk uit om binnen eens tussen de spulletjes te snuisteren.

Bovendien is Pur Sens één van de 210 lokale handelaars in Gent waar je de Cadeaubon Gent kan gebruiken. Deze bon bundelt alle leuke ervaringen in de stad en is ideaal om Gent te verkennen!

Kom dus zeker eens langs tijdens de openingsuren. Gesloten op dinsdag.

Afbeelding © Pur Sens