• Shopping

S.O.S. PIET Moodshop: eerste hulp bij hippe Valentijnsgeschenkjes!

Shopping |

Valentijn: een dag waar je je geliefde, crush of bestie eens kan verrassen! Vind je een boeket bloemen, chocolade of een juweeltje anno 2022 wat cliché? Denk dan eens aan PIET Moodshop. Een hippe concept store en ondertussen een vaste waarde in Gent, waar je terecht kan voor leuke interieurspulletjes, decoratie, stationery en nog veel meer. De leuke gadgets en de design-sfeer maken dat deze winkel een cadeau-Walhalla is voor hippe vogels. Met twee winkels in Gent en één in Antwerpen heeft oprichter Christophe Verbeke ondertussen een succesverhaal geschreven. In de oude, charmante apotheek in de Sint-Pietersnieuwstraat is het altijd zalig snuisteren.

PIET Moodshop heeft bovendien een hypermoderne website, waar je door middel van een tool het perfecte geschenk kan vinden. Je kan aangeven voor wie je koopt, wat hun leeftijd en stijl is én welk budget je hebt, et voilà: een online gamma aan perfect passende geschenken voor jouw geliefde of bestie. Een ding is zeker; als je date het warm krijg van design en esthetiek, zal die jouw geschenkje van PIET Moodshop met open armen ontvangen.

Keuzestress? Je kan ook altijd een cadeaubon Gent schenken aan je lover, waar hij/zij dan zelf iets kan uitkiezen bij PIET Moodshop of bij meer dan 200 andere handelaars in Gent. Genante omruilsituaties worden op die manier vermeden 😉.

📍 Sint-Pietersnieuwstraat 94 & Hippoliet Lippensplein 22

Afbeelding © Visit Gent