• Jobs

SBAT zoekt gemotiveerde en klantgerichte autokeurder

Jobs |

Zijn auto’s jouw grootste passie en ben je in het bezit van een diploma hoger secundair technisch onderwijs(A2) of een bachelordiploma(A1) in elektromechanica, (auto)mechanica of elektriciteit? Dan hebben we alweer een interessante vacature gevonden! Word jij binnenkort de nieuwe autokeurder bij SBAT?

SBAT is op zoek naar gemotiveerde en klantgerichte nieuwe medewerkers om in één van de afdelingen te werken voor het keuren van motorvoertuigen. Zo draag je binnenkort misschien zelf bij aan veilig wegverkeer, de bescherming van consumenten en de bewaking van milieunormen.

Naast het realiseren van deze mooie idealen, kan je in deze boeiende voltijdse job ook rekenen op een contract van onbepaalde duur als bediende en een gangbaar baremaloon, aangevuld met fijne extralegale voordelen. Allemaal in een aangename werkomgeving met een gedreven teamgeest! En, als extra troef: Een 4-dagen werkweek, zonder weekendwerk en zonder ploegen. Bovendien kan je ook rekenen op verschillende doorgroeimogelijkheden, om jouw carrière verder uit te bouwen.

Is dit jouw droomjob? Surf dan snel naar https://www.sbat.be/vacatures of scan de QR-code en solliciteer!