• Shopping

Schenk eens een gesigneerd boek van Gentse bodem!

Shopping |

Sinds 15 december is het Gentse literatuurlandschap weer een titel rijker. De nieuwe thriller van Herbert De Paepe, ICARUS, verscheen die dag in de boekhandels. De auteur stuurde ons trouwens een leuk berichtje! “Geïnteresseerde Gentenaars mogen me gerust contacteren. Dan zorg ik voor een gesigneerd exemplaar onder de kerstboom.” Als dat geen leuk geschenk is!

Ook voor echte boekenwurmen kan je dus een zeer lokaal cadeautje voorzien. Tenminste, als die boekenwurmen zich niet laten afschrikken door lijvige exemplaren van 674 pagina’s, met een flinke dosis spanning. Herbert De Paepe is als auteur niet aan zijn proefstuk toe. Samen met zijn voormalige schrijfpartner Els Depuydt schreef hij al enkele kortverhalen voor het gerenommeerde Amerikaanse tijdschrift Ellery Queen Mystery Magazine, en hun Swartwater-trilogie werd genomineerd voor de Diamanten Kogel en de Gouden Strop.

Met ICARUS gaat Herbert De Paepe solo. Wat mag je verwachten van het verhaal?

Onderweg van Moskou naar Kathmandu wordt een lijnvlucht gekaapt en afgeleid naar Bajkonoer, Kazachstan. Daar staat een Soyoezraket klaar om te vertrekken naar het Internationaal Ruimtestation. Aan boord van het vliegtuig: Aaron Engels en Sergej Zjoeganov, bloedbroeders die samen op de top van de Everest hebben gestaan. Nu willen ze nóg hoger. Hun waanzinnige plan wordt weggehoond door de Russische autoriteiten, tot blijkt dat over de oostelijke steppe een afschrikwekkende dreiging nadert…

Wil jij graag een gesigneerd exemplaar? Dan mag je auteur Herbert De Paepe een berichtje sturen via Messenger. Koop het boek rechtstreeks bij de auteur en hij zal jouw exemplaar aan de deur komen afleveren. Maar ook exemplaren die in de boekhandel al gekocht zijn, wil Herbert komen signeren! Wie graag meer te weten komt over hoe ICARUS tot stand is gekomen, kan in De Gentenaar van 24 december een interview met de auteur lezen.

Afbeelding © Herbert De Paepe