• Shopping

Sla je slag: uitverkoop in de Van Eyck-shop!

Shopping |

Je kon er de afgelopen jaren niet naast kijken: Van Eyck was in Gent! Nu de tentoonstelling afgelopen is, zal ook de Van Eyck-shop verdwijnen. Koopjesjagers met een liefde voor kunst en cultuur kunnen dus nog tot 31 januari hun slag slaan tijdens uitverkoop en genieten van mooie kortingen.

Na een cultureel bezoek nemen vele mensen graag een souvenir mee naar huis. Speciaal voor deze bijzondere Van Eyck-tentoonstellingen werd een winkel ingericht onder het Belfort met spulletjes van Gents ontwerp. Meer dan 70 Gentse makers ontworpen een product geïnspireerd op het Lam Gods. Het resultaat was een zeer divers aanbod aan hebbedingetjes in het thema van Van Eyck. Juwelen, hoeden, boeketten, bier, tapijten, sjaals, handtassen, keramiek, glaswerk… Wat je ook maar zou kunnen wensen!

Nu het Van Eyck-jaar echt helemaal afgelopen is, zal ook de winkel verdwijnen. Maar daarvoor moeten eerst al die leuke spulletjes weg. Nog tot 31 januari kan je aan voordeelprijzen jouw favoriete item scoren. Ga langs in de Lakenhalle, Sint-Baafsplein 2, 9000 Gent of neem een kijkje in de webshop!

Afbeelding © OMG Van Eyck was here