• Wat te doen

‘ t es zu leutig allemoal tuupetegoare

Wat te doen |

Maak kennis met Hanne! Begin 2018 was Hanne op zoek naar een leuke sportlessen. Sportlessen die ze niet meteen beu zou worden. Sportlessen waarvan ze zou staan popelen om eraan te beginnen. Sportlessen die vooral op plezier gericht zijn. Toen dacht ze terug aan de jaren 80-villa die ze heeft ingericht voor Telenet en Stubru. Het deed haar opnieuw razend enthousiast worden over ‘the eighties’. De kleuren, de muziek, de kledij, de make up. Hanne vond dat Vlaanderen dringend nood had aan ‘a little bit’ Jane Fonda. Zo is het idee geboren om te starten met het geven van Eighties Aerobics. Het is haar baby en “nobody puts baby in the corner!” 😉

Ben je helemaal into the eighties en kan je stiekem geen afscheid nemen van die mooie lycrapakjes die nog steeds in je kast hangen? Dan zijn de eighties aerobics lessen zeker iets voor jou! Hanne en co zorgen voor een stevige mix van dans, cardio en spierverstevigende oefeningen op de aanstekelijke tunes van de jaren 80.

Wil jij deze lessen niet missen? Stuur dan snel een mail naar eightiesaerobicsbelgium@gmail.com en dan laat Hanne je weten wanneer de lessen terug mogen doorgaan.

Veel plezier!