• Jobs

United Petfood zoekt beestig goede extrusieoperator!

Jobs |

Alleen maar het beste voor onze kleine of iets grotere geliefde huisdieren, niet? Een overdosis knuffels, speeltjes en uitsluitend eten van topkwaliteit. Wat als we je nu zouden zeggen dat jij niet enkel jouw huisdieren, maar honderden, duizenden of zelfs miljoenen schattige viervoeters kan verwennen, door aan de slag te gaan bij United Petfood?

United Petfood is een wereldwijd producent van hoogwaardig honden- en kattenvoer, met uitsluitend de beste ingrediënten en technieken. Het is een internationaal, gepassioneerd en gedreven team, met één gemeenschappelijk doel: een gezonde planeet met gezonde huisdieren! En misschien hebben ze ook wel een plekje voor jou, in dat gedreven team. Ben jij ook gemotiveerd, niet bang om de handen uit de mouwen te steken en vooral: heb je een grot hart ❤ voor huisdieren? Lees dan zeker verder wat je kan verwachten!

Als extrusieoperator ben je mee verantwoordelijk voor de productie van heerlijk honden- en kattenvoer en werk je in een 3-ploegenstelsel. Je stelt machines in en werkt samen met de Quality Manager aan de optimalisatie van de productielijn. United Petfood is een hoogtechnologische, snelgroeiende omgeving, waar ook jij alle kansen krijgt om je verder te ontwikkelen.

Heb jij nu al zin om bij United Petfood te komen werken en huisdieren wereldwijd gelukkig te maken? Solliciteer dan snel via https://bit.ly/operator_extrusie.