• Weetjes

UrbanLink biedt mensen een leven dichtbij alles.

Weetjes |

Pssst… binnenkort is Gent opnieuw een prachtig hotel rijker. UrbanLink, de projectontwikkelaar die recent verhuisd is naar de Brabantdam opent daar weldra Yalo, een urban boutique hotel.

Het bruisende hotel beschikt over 92 designkamers, een luxe cocktail- en wijnbar, een schitterend restaurant voor fijnproevers, originele vergaderzalen én een prachtig dakterras. Wij kunnen niet wachten om daar eens een nachtje door te brengen!

Ken je UrbanLink nog niet? Dan brengen wij daar meteen verandering in. Deze projectontwikkelaar biedt mensen steeds een thuis in de nabijheid van vele faciliteiten. Wonen op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, restaurants, culturele centra, werkgelegenheid, sportcentra en groen, dat is wat zij bieden. Hun locaties zijn stuk voor stuk slim gekozen, vlot bereikbaar en bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van invalswegen. Bovendien gaat UrbanLink steeds voor de combinatie van tijdloos en rustig wonen met als kers op de taart een bruisende stad binnen handbereik.

Leuk weetje: Hun project ‘Noble House’ in Zelzate draagt de naam van de vroegere bekende pub die op de hoek van de Grote Markt lag. Die locatie stond al ruim 30 jaar leeg en wordt nu vervangen door 16 lichtrijke appartementen. Schitterend dat ze zo’n panden terug nieuw leven inblazen! Ook leuk om te weten: Noble House voldoet aan de 6% BTW regel. Dus je geniet van 15% btw-korting op de constructiekost. Wees er snel bij, want het is een tijdelijke regel.

Benieuwd? Hier ontdek je al hun nieuwbouwprojecten.