• Jobs

VillaVip organiseert webinar voor geïnteresseerde kandidaat-zorgkoppels

Jobs |

Het nieuwe jaar starten met een nieuwe uitdaging? Indien je geïnteresseerd bent in de zorg heeft Villavip er een hele boeiende voor jou! De VillaVip woning in Wondelgem is op zoek naar een nieuw dolenthousiast zorgkoppel voor 10 volwassenen met een beperking.

Op 27 januari wordt een webinar gegeven, waar je kennismaakt met VillaVip en al jouw vragen beantwoord worden. Wil je weten of een uitdaging als zorgkoppel iets voor jou is, dan is deze niet te missen!

In een VillaVip huis wonen 10 mensen met een beperking samen als één groot gezin met een inwonend zorgkoppel. Als zorgkoppel ondersteun je jouw bewoners en ben je samen met een klein team van medewerkers verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je eigen VillaVip. Eén van de sterktes van VillaVip is dat de zorgkoppels zich actief inzetten om samen met hun bewoners deel te gaan uitmaken van de lokale samenleving. Het is belangrijk dat je contacten gaat leggen met buurtbewoners, vrijwilligers en mogelijke partners. Daarnaast is het ook een ‘must’ dat je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en ondernemingszin. Je werkt waar je woont en dat brengt veel voordelen met zich mee.

Vraag je je af hoe het is om zorgkoppel te zijn volgens ervaringsdeskundigen? Bekijk dan zeker eens de getuigenis van Tine en Marc, het zorgkoppel van de VillaVip in Wevelgem! Een tweede getuigenis van Bart en Angelique, het zorgkoppel in Zele, vind je hier.

Meer weten? Schrijf je in op de vrijblijvende webinar op 27 januari en maak kennis met VillaVip. Meer info via liesbeth.dedekker@villavip.be of de website.