• Jobs

VillaVip zoekt toppers uit de zorg in Wondelgem! 💕

Jobs |

Vandaag willen we een heel bijzondere vacature aan je voorstellen, voor wat ons betreft een prachtige, boeiende uitdaging in de zorgsector! VillaVip in Wondelgem is op zoek naar een nieuw zorgkoppel voor haar huidige bewonersgroep. Ben jij die absolute topper in de zorg met een heel groot hart ❤ voor mensen met een beperking? Lees dan zeker verder!

Wat is een VillaVip? 🤔 Een VillaVip is een kleinschalige woning voor 10 volwassenen met een beperking die samenleven met een zorgkoppel, als één groot gezin. De bewoners leven er volgens hun eigen ritme, interesses en passies. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige thuis. Persoonlijke aandacht en veel liefde staan centraal in elke woning. Elke bewoner heeft ook een ruime kamer met een zithoek om zich even terug te trekken. Ook heeft de woning heeft een tuin met plaats voor een moestuin of enkele dieren. Daarenboven ligt elke VillaVip woning op wandelafstand van het centrum van de gemeente of stad. Zo gaan de bewoners écht deel gaan uitmaken van de lokale samenleving.

Wat is en doet een zorgkoppel? 🤔 Als zorgkoppel ben je verantwoordelijk voor de organisatie van je VillaVip woning en het verstrekken van persoonlijke zorg en ondersteuning. Samen met de bewoners bouw je aan een eigen leuke en warme thuis. Een klein team van vaste medewerkers, die je zelf samenstelt, ondersteunt je bij de dagelijkse werking van de woning.

Ervaring in de zorgsector is een vereiste en dit minstens voor de ene helft van het zorgkoppel. De andere partner kan zijn job behouden, al gebeurt het in de praktijk dat de andere partner na verloop van tijd ook fulltime instapt. Aangezien je als zorgkoppel met je gezin verhuist naar de kangoeroewoning gelegen naast de zorgwoning, wordt er van jullie verwacht dat beide partners actief voor deze levenswijze kiezen. Je stapt bovendien als zelfstandige in dit avontuur.

In VillaVip Wondelgem wonen Heidi en Niels, het huidige zorgkoppel, samen met 7 lieve bewoners. Heidi en Niels zijn op zoek naar een nieuw zorgkoppel om de huidige organisatie van hun VillaVip over te nemen. Je stapt dus niet in een opstartende woning en kunt verder bouwen aan de bestaande werking zoals je eigen hart het je ingeeft. De bewonersgroep kan nog uitgebreid worden met twee nieuwe bewoners.

👉Heb je ervaring in het begeleiden van mensen met een beperking, een heuse portie ondernemingszin en het hart op de juiste plaats? Kriebelt het om een nieuwe uitdaging in de zorg aan te gaan? Kom dan naar ons vrijblijvend infomoment op dinsdagavond 7 december in Gavere. Meer info en inschrijven kan via deze link.

Bekijk ook zeker de getuigenis van Bart en Angelique, het zorgkoppel dat in de VillaVip in Zele woont!