• Jobs

Werk mee aan een mooier morgen bij IVAGO!

Jobs |

Topwerkgever IVAGO is op zoek naar technische en administratieve profielen. Dankzij hun goede reputatie en visibiliteit is iedereen uit Gent en omstreken op de hoogte van de activiteiten die IVAGO op zich neemt. Ze zijn verantwoordelijk voor de inzameling van huisvuil van de 281 000 inwoners van Gent en Destelbergen, beheren zes recyclageparken en houden onze straten proper. Toch is IVAGO vandaag meer dan enkel een bedrijf dat huisvuil ophaalt. Het is uitgegroeid tot een modern, vooruitstrevend en dynamisch bedrijf, dat versterking zoekt voor de uitwerking van hun toekomstgericht beleid.

Als zorgzame werkgever en geëngageerde dienstverlener neemt IVAGO het voortouw. Ze tekenden een ambitieus toekomstplan uit, dat ze willen realiseren met een sterk IVAGO-team. Help IVAGO om hun ambities waar te maken!

WIE ZOEKT IVAGO

👉 Procesoperator

👉 Technicus in ploeg

👉 Administratief medewerker operaties

👉 Boekhouder A-Z (assistent financiën)

👉 Planner-opvolger

WAAROM IVAGO

👉 Je komt terecht in een boeiende functie bij een ervaren team dat jou met open armen ontvangt

👉 Je ontvangt een aantrekkelijke verloning en een mooi pakket extra voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, fiets- of verplaatsingsvergoeding, potentiële prestatiepremie, prima IT-tools, …

👉 Bij IVAGO hechten ze belang aan een goede werk-privé balans en bieden ze bovendien prima werkzekerheid

👉 Ze investeren ook in opleidingen voor iedere medewerker

Wil jij meewerken aan een schoon afvalbeleid in jouw stad? Neem dan zeker eens een kijkje op de jobpagina of stuur voor 7 maart je cv en motivatiebrief naar werkenbijIVAGO@ivago.be.