• Jobs

Werken in eigen streek? Ontdek de vacature van SONAC!

Jobs |

Ben jij als onderhoudstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Put je energie uit een boeiende en uitdagende functie met verantwoordelijkheid? Werk je graag dicht bij huis? Wil je terechtkomen in een bedrijf waar je lokaal de kans krijgt om je te ontplooien en te groeien? En natuurlijk niet onbelangrijk: wil je graag een aantrekkelijk salaris aangevuld met interessante extralegale voordelen?

Antwoordde jij op alle bovenstaande vragen vol enthousiasme “Ja!”? Dan hebben wij misschien wel eens een match made in heaven voor jou. Sonac, de productieafdeling van Darling Ingredients International in Gent, is namelijk op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (m/v/x).

De kernactiviteit van het bedrijf ligt in de innovatieve en duurzame verwerking van specifieke organische reststromen en dierlijke bijproducten met het doel om hieraan toegevoegde waarde te geven. De eindproducten worden ingezet als natuurlijke ingrediënten voor zeer uiteenlopende doeleinden, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen, veevoeders, diervoeders, technische toepassingen, meststoffen en bio-energie.

Klinkt een stabiele en gezonde werkgever, werkzekerheid, groene energie en de productie van duurzame natuurlijke grondstoffen jou als muziek in de oren?

Werp dan zeker een blik op hun vacature: https://bit.ly/vacatureDarlingIngredients

Succes!