• Eten en drinken

Wijnbar ONA: de perfecte wijn voor al jouw feesten

Eten en drinken |

Met Mijn Stad willen we jullie regelmatig op de hoogte brengen van onze beste tips in Gent, maar al even graag horen wij jullie tips! Vandaag stellen we met veel plezier de tip van onze volger Sanne aan jullie voor: Wijnbar ONA, in de Nederkouter 71!

ONA staat voor Ona N Arne, de twee uitbaters die jou met veel goede raad bijstaan bij het kiezen van de perfecte wijn. ONA is zowel een wijnbar als wijnshop (tijdelijk) en organiseert daarnaast ook wijntastings waar je heel wat van kan opsteken. Heb je ‘s avonds laat nog een lekker gekoeld wijntje nodig of zoek je de meest geschikte fles voor bij jouw etentje, dan ben je hier aan het goede adres!

ONA in Nederkouter is de beste wijnbar van Gent. Twee gepassioneerde uitbaters met veel kennis van wijn en de procédés en andere zaken. Wijn is mijn hobby en bij ONA heb ik al het meest opgestoken. – Sanne

Er wordt een wisselend aanbod van een 30-tal wijnen voorzien, vervaardigd door kleine boeren met een grote passie voor het vak. Voornamelijk biologisch, en stuk voor stuk originele wijnen vol smaak en karakter. Er zijn ook enkele leuke kerstpakketten! Realiseer je je net dat het morgen kerstavond is en je nog geen cadeau of drank in huis hebt? Goed nieuws, want vandaag (23 december) is de ONA nog extra lang open, tot 23u!

Ona Rombaut is trouwens genomineerd als Sommelier of the Year 2022. Als dat geen bewijs is van de expertise die in Wijnbar ONA te vinden is!

📍 Wijnbar ONA, Nederkouter 71, 9000 Gent

Afbeelding © Wijnbar ONA