• Jobs

Word jij het nieuwe lid van de Darling familie?

Jobs |

Maak kennis met Tom en Mike Molini. Beide broers werken al zo’n 40 jaar voor Darling Ingredients, een internationaal bedrijf die FOOD / FEED / FUEL maakt door de natuur een tweede leven te geven. Mike verhuisde in 1993 naar Tulsa om de functie van algemeen directeur op zich te nemen. Later werd hij gepromoveerd tot Senior Vice President. Ook broer Tom werd gepromoveerd tot ‘South Regional VP’ in Dallas. De carrière van de broers groeide, net als het bedrijf.

De kernactiviteit van het bedrijf ligt in de innovatieve en duurzame verwerking van specifieke organische reststromen en dierlijke bijproducten met het doel om hieraan toegevoegde waarde te geven. De eindproducten worden ingezet als natuurlijke ingrediënten voor zeer uiteenlopende doeleinden, zoals farmaceutische producten, voedingsmiddelen, veevoeders, diervoeders, technische toepassingen, meststoffen en bio-energie.

Als je nog niet gehoord hebt van Darling Ingredients, doen volgende merknamen waaronder het bedrijf bekend is wellicht een belletje rinkelen: Ecoson, Rendac, Sonac, Rousselot en CTH.

Jij kan ook lid worden van de ‘Darling familie’, want Sonac Gent is namelijk op zoek naar een onderhoudstechnieker! Klinkt een stabiele en gezonde werkgever, werkzekerheid, groene energie en de productie van duurzame natuurlijke grondstoffen jou als muziek in de oren?

Werp dan zeker een blik op hun vacature: https://bit.ly/vacatureDarlingIngredients

Succes!