• Jobs

Zet jij voor Laarne ook je beste beentje voor?

Jobs |

Ben jij op zoek naar een job dicht bij huis? Neem dan zeker eens de vacatures van de gemeente Laarne door! Laarne ligt op amper 10 kilometer ten oosten van Gent en is op zoek naar een betrokken medewerker Onthaal & Evenementen en legt een wervingsreserve aan voor de functie van begeleider voor de buitenschoolse opvang.

De landelijke, groene gemeente wil op duurzame manier inzetten op het welzijn van haar ruim 12.000 inwoners. Bovendien wil de gemeente een transparante, doelmatige en vooral een nabije werking verzekeren op lokaal niveau. Hierbij staan vijf kernwoorden centraal: begripvol, betrouwbaar, bewust, betrokken en betaalbaar. Kortweg: B-Laarne.

Staan klantgerichtheid en efficiëntie onderlijnd in jouw woordenboek? Dan is de functie als medewerker Onthaal & Evenementen misschien wel op jouw lijf geschreven. Je staat in voor een goed contact met de inwoners en een kwaliteitsvolle en efficiënte dienstverlening en bent verantwoordelijk voor een correct eerstelijnsonthaal van bezoekers, inwoners, ondernemers, … met een bijzondere focus op de vrije tijdsbeleving in Laarne. Je zal dan ook nauw samenwerken met de vrijetijdsdiensten, namelijk jeugd, vrije tijd, sport en cultuur, in de ondersteuning van hun activiteiten.

Ben je een zorgend persoon die zich graag met kinderen omgeeft en ben je in het bezit van een kwalificatiebewijs dat volgens Kind en Gezin voldoet om in een buitenschoolse kinderopvang te werken? Stel je dan zeker kandidaat voor de functie van begeleider in de buitenschoolse opvang. Je ondersteunt een kwalitatief goede en pedagogisch verantwoorde en gestructureerde buitenschoolse kinderopvang voor kleuters en schoolkinderen tot 12 jaar.

Zie jij jouw toekomst in Laarne? Bekijk dan alle informatie over deze boeiende jobs op www.laarne.be/vacatures of bel voor meer informatie naar 09/365 46 32.