• Eten en drinken

3 x zoete zonden in Hasselt

Eten en drinken |

Ik ben vast niet de enige die bij dit grijze weer wel eens sneller naar comfort food grijpt. Of dat nu een heerlijke warme tas thee met honing is, of een lekkere donut… je kent het wel, het type eten dat je precies een warme knuffel geeft van binnenuit. En laten we in Hasselt nu net een paar topadresjes hebben voor zulke heerlijke (zoete) comfort foods!

Royal Donuts: Dit eerste adresje hoef ik vast niet verder toe te lichten, denk ik. Want zeg nu zelf, wie houdt er niet van donuts in alle kleuren en smaken? De peanut butter jelly donut staat bij mij alvast met stip op één. Voor welke donut spring jij steevast deze gezellige shop binnen? (Guffenslaan 42, 3500 Hasselt)

Peas: Gezond genieten van jouw guilty pleasures? PEAS maakt het mogelijk voor iedereen om te genieten van lekkernijen. PEAS is de eerste vegan dessertwinkel in Limburg waar je verantwoord kan genieten van een plantaardig dessert. Kwaliteit en fairtrade dragen vegan patissiers Els en Davy hoog in het vaandel. (Minderbroederstraat 32, 3500 Hasselt)

Cantine Clementine: Huisgemaakte taart, koekjes, cake, thee, koffie… en dat allemaal in een prachtig roze kader. Dat vraagt om een bezoekje bij nieuwkomer Cantine Clementine! (Maastrichterstraat 80, 3500 Hasselt)

Foto © Cantine Clementine