• Eten en drinken

Bedien jezelf van heerlijke Belgische kwaliteit in de Paardenstallen

Eten en drinken |

De Abdijsite Herkenrode is prachtig. Ooit één van de eerste en rijkste vrouwenabdijen in de Nederlanden, maar vandaag een levendige plek waar voor iedereen wel iets te beleven valt. Je kan er ook lekker gaan eten in de Paardenstallen.

De historische setting met een moderne inrichting laat je tijdens het eten genieten van een mix tussen oud en nieuw. De klassieke Belgische gerechten worden dagelijks berei met verse, regionale seizoensproducten. Het restaurant hanteert een zelfbedieningsconcept, zodat je altijd precies hebt wat je wil! Voor grotere groepen en families die op tijd reserveren, wordt er wel op voorhand een menu besproken.

Voor of na je bezoek kan je in de omgeving ook van de prachtige natuur genieten, of je kan de site als de start van een leuke fietstocht in en rond Hasselt gebruiken. Zoek je het liever niet te ver, dan kan je ook tot rust komen in de Kruiden- en Inspiratietuin en het belevingskunstwerk van Hans Op de Beeck, door de geschiedenis dwalen in het Belevingscentrum of genieten van een abdijbiertje.

Kom het vooral zelf ontdekken in de Herkenrodeabdij 5!

Afbeelding © De Paardenstallen