• Shopping

De Brilboutique helpt jou in je zoektocht naar de perfecte look

Shopping |

Wie denkt dat beter zien het enige doel is van een bril, think again! 😉 Brillen zijn véél meer dan dat! Ze zijn een verlengstuk van onze persoonlijkheid en levensstijl. De BrilBoutique te Kermt en Diepenbeek zorgt er met hun uitgebreide styling voor dat jij met de perfecte bril de deur uit gaat. Hoe ze dat doen lees je hieronder. 👇

Eerst en vooral starten ze het stylingsproces met een persoonlijk gesprek. Een bril weerspiegelt namelijk de persoonlijkheid van de drager. Ze polsen naar wie je bent, wat je doet, of je een actief of rustig type bent, enzovoort.

Na een uitgebreide kennismaking is het tijd voor een gezichtsanalyse. Daarbij kijken ze grondig naar de vorm van je gezicht, kin en neus, de inplanting van je wenkbrauwen, de stand van je ogen, enzoverder. De onderlinge verhoudingen van deze kenmerken maken jouw gezicht uniek. En met de juiste bril benadruk je de sterke punten van je gelaat.

Vervolgens bepalen ze jouw kleurtype aan de hand van een kleurenkaart. Hierbij houden ze vooral rekening met de ondertonen van jouw huidtype, je oog-en haarkleur en de kleuren in je garderobe. Indien je dat wenst geven ze jou zelfs bijkomend make-upadvies. Heel wat vrouwen vragen zich namelijk af hoe je make-up kan combineren met het dragen van een bril.

Daarna is het tijd voor het belangrijkste gedeelte: passen! Hierbij hechten ze veel belang aan het draagcomfort van de brillen én de nieuwste brilmode. Bij de BrilBoutique hebben ze een ruim aanbod merkmonturen: van trendy tot retro, van kunststof tot hoogwaardige materialen zoals titanium en goud. En dat in verschillende prijsklassen.

Het resultaat van een styling bij de BrilBoutique? Een bril die bij je uiterlijk past en je sterke punten in de verf zet, terwijl je trouw blijft aan je persoonlijkheid.

Benieuwd? Maak hier jouw afspraak!