• Shopping

De solden zijn weer in het land! Deze shoppingroute maakt je wegwijs in Hasselt.

Shopping |

Of je nu een Hasselaar bent of gewoon graag eens komt shoppen in deze modestad, een uitgestippelde route bij enkele must-visit-shops komt altijd van pas 🀩. Zeker nu de solden weer volop in het land zijn! Laat je leiden door Mijn Stad Hasselt en ontdek een wandelroute met 5 hippe winkels in het stadscentrum.

1. Twentysecondvintage

Voor wie het al eens wat origineler mag zijn of wie de 90’s of 00’s niet kan loslaten, klinkt Twentysecondvintage als heaven on earth. Het team selecteert met liefde de coolste stuks die een nieuwe thuis zoeken en dragen er dan ook erg goed zorg voor. Friends- of Britney-lovers: jullie zullen zich helemaal kunnen uitleven bij deze eerste stop!

πŸ“ Badderijstraat 4

2. La Bottega

De tweede stop brengt een totaal andere stijl, maar daarom niet minder veelbelovend. Bij La Bottega kan je terecht voor gevestigde en klassevolle merken van kledij, schoenen en accessoires voor het hele gezin. Er wordt altijd tijd gemaakt voor de klanten voor een gepaste styling of advies op maat. Als het shoppen je wat hongerig maakt, kan je bovendien altijd nog een bezoekje brengen aan de bijhorende β€˜bistro Bottega’.

πŸ“ Paardsdemerstraat 9

3. Paplou

Onze derde stop brengt ons bij Paplou. Dit is een trendy concept store waar kledij, accessoires, juwelen en andere hebbedingen centraal staan. Paplou probeert meer dan enkel een concept store te zijn, door ook lokale artiesten te steunen en hun aanbod zo veel mogelijk fair trade en ecologisch te maken.

πŸ“ Dorpsstraat 37B

4. Les Soeurs

Echte fashionistas kunnen hun hart ophalen bij onze vierde stop op de shoppingroute: les soeurs. Drie zusjes die maar al te graag voor jou de meest stylish kledingstukken, juwelen, accessoires en interieurartikelen uitkiezen.

πŸ“ Kapelstraat 36

5. Heterodoxa

Altijd al gedroomd om in een Dior, Chanel of Prada outfit te verschijnen, maar zwem je (nog) niet in het geld? 🀭 Dan is deze laatste stop van onze shoppingroute bij Heterodoxa vintage het hoogtepunt van jouw week (of misschien zelfs jaar). Je kan er namelijk tegen erg redelijke prijzen een heuse designer outfit op de kop tikken.

πŸ“ Kapelstraat 12