• Eten en drinken

Dit is de place to be op de internationale dag van de hamburger

Eten en drinken |

Misschien wist je het al, misschien ook niet, maar vandaag is het de internationale dag van de hamburger. We zijn dus praktisch verplicht om ons te goed te doen aan deze geweldige snack. In hamburgers kan je veel variatie stoppen. Van kaas en spek tot champignons en avocado…er zijn zoveel ingrediënten waarmee je van een hamburger een topgerechtje kan maken.

Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Botanique, winnaar van de Belgian Vegan Awards in de categorie Best Fastfood, is de place to be voor alle burger bandits en garden gangsters. De Hasseltste hotspot staat garant voor gezonde varianten van fast-en streetfood.

De menukaart biedt voor elk wat wils: van omnivoor tot veganist en altijd met glutenvrije opties. Angus beef bacon burgers, pulled beef, sweet potato fries, salad bowls, Bao Buns, vegan mac&cheese, avocado wafels, salted caramel brownies, verfrissende cocktails & mocktails, I want it all!

Foto © Botanique