• Shopping

Een gratis bril voor alle ravotters bij de BRILstudio KIDS

Shopping |

De BRILstudio KIDS in Diepenbeek en Kermt maakte er tien jaar geleden haar missie van om van een bril kiezen een feest te maken voor elk kind. Van voorleesboekjes en gesprekjes met het kind tot een gratis ravottersbril!

Er is zoveel te beleven en te zien… zéker met een leuke kinderbril op je snoet! Aangezien elk kind van nature dolenthousiast is tijdens het spelen, durft er wel eens een ongelukje te gebeuren. Daar gaat die nieuwe bril hoor ik je denken. Maar geen paniek, want de monturen van de BRILstudio KIDS kunnen tegen een stootje. Bovendien bieden zij alle kinderen die een bril kopen meteen ook een ravottersbril aan. Helemaal gratis! Zo heb je als ouder steeds een back-up voor de favoriete bril van jouw kind.

Dus tip van de dag: Gaat je kapoen naar een verjaardagsfeestje of spelnamiddag met vriendjes? Of speelt het gewoon graag ‘wilde’ spelletjes? Leg die nieuwe bril even opzij en gebruik de ravottersbril. Dat bespaart je als ouder een flink bedrag en een dringend, last-minute bezoekje aan de BRILstudio KIDS.

Een hippe (ravotters)bril op de snuit van je spruit? Reserveer je afspraak bij De BRILstudio KIDS.

De BRILstudio
Diestersteenweg 183
3510 Kermt
(ingang via De Brilboutique)