• Wat te doen

Een unieke Valentijnsdate in Hasselt? Ontdek meer over Valentijnszwemmen voor singles en koppels!

Wat te doen |

Het is bijna weer zover; op 14 februari is het Valentijn. Voor sommigen in het groot aangekruist in de agenda, voor anderen een dag die liefst zo snel mogelijk voorbij is. Dit jaar is er in Hasselt een leuk zwem-event, zowel voor singles als koppels. Zo wordt Valentijn een feestdag voor iedereen!

In zwembad Kapermolen wordt op zondag 13 februari een ‘candlelight-swim’ georganiseerd voor 40 verliefde koppeltjes. Het is eens iets anders dan een diner bij kaarslicht! Een beetje romantische achtergrondmuziek, een glaasje cava en een borrelbord to share et voilà; dé perfecte date om Valentijn met je lover te vieren.

Anderzijds kunnen 40 singles ook terecht bij de Kapermolen om een speeddate in het water te beleven. Van het ijs breken gesproken! Je leert op een unieke manier nieuwe mensen kennen en kan gezellig een praatje slaan in het water. Bovendien bereiden de organisatoren spannende vragen en opdrachten voor to spice things up 🌶. Wie weet zwem je wel in de armen van een potentiële partner.

De ‘summer bodies’ zullen dus iets sneller moeten komen dit jaar 🤭. Haal jullie meest romantische zwempak uit de kast en verleid je date tijdens het Valentijn zwemmen in de Kapermolen! En moest het op liefdesvlak tegenvallen; bij afloop ontvangt elke deelnemer een groot, speculoos hart om je hart weer te lijmen.

Prijs: 10€ per single: inkom zwembad, speeddate, borrelen op het water (wijn, cava, fruitsap & versnaperingen) & geschenkje / 25€ per koppel: inkom zwembad, relaxatiesessie, borrelbord & drankje in de Bermudas Beach bar & geschenkje

Tickets reserveren kan hier.

Afbeelding © Shutterstock