Eten en drinken

Ideaal ontbijtje om je lief mee te verrassen

Eten en drinken

Gezond genieten van guilty pleasures bij PEAS

Gezond genieten van jouw guilty pleasures? PEAS maakt het mogelijk voor iedereen om te genieten van lekkernijen! 🍰

Julie De Coster |
Eten en drinken

We nemen je mee naar het Quiche Café

Op dinsdag delen we steeds een culinair adresje. Vandaag op het menu: Het Quiche Café!

Julie De Coster |
Eten en drinken

Op culinaire ontdekkingstocht in Hasselt

Onze mooie stad staat ook wel bekend als ‘de hoofdstad van de smaak’. We mogen trots zijn op al onze lekkere restaurantjes en de vele Hasseltse specialiteiten. Eén van mijn persoonlijke favorieten is de Hasseltse speculaas van Bakkerij DePaifve.

Julie De Coster |
Eten en drinken

Het ambachtelijk bakkersverleden

Zo'n 90 jaar geleden kreeg Kermt er een gloednieuwe bakkerij bij: die van de familie Ceulemans. Het puur ambachtelijk bedrijf werd van generatie op generatie overgedragen en in 1953 werd dit leuke kiekje vastgelegd.

Julie De Coster |
Eten en drinken

Kwaliteit & traditie sinds 1856

Al meer dan 150 jaar verwennen ze bij Pattiserie Cools Hasselaren met hun voortreffelijk banketgebak, roomijs en Hasseltse speculaas. Ze zijn dan ook niet meer weg te denken uit het Hasselts straatbeeld.

Julie De Coster |
Eten en drinken

Ideaal ontbijtje om je lief mee te verrassen

Eten en drinken

Een stukje Spanje in Hasselt

Eten en drinken

Lekker smullen bij Bèr

Ik ben al bij veel frituren langs geweest in de ruime omgeving van Hasselt, maar Frituur Bèr blijft nog steeds één van mijn favorieten.

Julie De Coster |
Eten en drinken

Gezond genieten van guilty pleasures bij PEAS

Gezond genieten van jouw guilty pleasures? PEAS maakt het mogelijk voor iedereen om te genieten van lekkernijen! 🍰

Julie De Coster |
Eten en drinken

We nemen je mee naar het Quiche Café

Op dinsdag delen we steeds een culinair adresje. Vandaag op het menu: Het Quiche Café!

Julie De Coster |
Eten en drinken

Nieuw in Hasselt: Brunch a Lotte

Eten en drinken

Op culinaire ontdekkingstocht in Hasselt

Onze mooie stad staat ook wel bekend als ‘de hoofdstad van de smaak’. We mogen trots zijn op al onze lekkere restaurantjes en de vele Hasseltse specialiteiten. Eén van mijn persoonlijke favorieten is de Hasseltse speculaas van Bakkerij DePaifve.

Julie De Coster |
Eten en drinken

Meet Arne Beirinckx

Maak kennis met chef Arne Beirinckx van ‘De Kwizien’! Amper 25 jaar oud, maar amai wat kan hij goed koken. Dat bewijst hij met zijn mooie score van 14,5/20 in Gault Millau.

Julie De Coster |
Eten en drinken

Het ambachtelijk bakkersverleden

Zo'n 90 jaar geleden kreeg Kermt er een gloednieuwe bakkerij bij: die van de familie Ceulemans. Het puur ambachtelijk bedrijf werd van generatie op generatie overgedragen en in 1953 werd dit leuke kiekje vastgelegd.

Julie De Coster |
Eten en drinken

Kwaliteit & traditie sinds 1856

Al meer dan 150 jaar verwennen ze bij Pattiserie Cools Hasselaren met hun voortreffelijk banketgebak, roomijs en Hasseltse speculaas. Ze zijn dan ook niet meer weg te denken uit het Hasselts straatbeeld.

Julie De Coster |