• Wat te doen

Hier strek je dit weekend de dansbenen in Hasselt 💃

Wat te doen |
group of people in party

EINDELIJK is het zover: het uitgaansleven zal dit weekend herleven. Omdat we dit niet onopgemerkt voorbij kunnen laten gaan, geven we bij Mijn Stad Hasselt 5 tips waar je dit weekend terecht kan voor een vet fiestje. De nightlife sector verdient onze steun (en wij willen ons ook gewoon amuseren 😉).

1. Café Café

Café Café is al 25 jaar een begrip in het Hasseltse nachtleven. Een van de weinige plaatsen in Hasselt waar een undergroundsfeer toch verzoend wordt met gezelligheid en sporadische concerten. Opkomend DJ-talent Amber Broos zal hier vrijdagavond een set draaien om ‘u’ tegen te zeggen.

2. De Serre

In deze creatieve broeikas in hartje Hasselt valt er altijd wat te beleven. Je kan terecht bij dit jong geweld van de Serre voor workshops, tentoonstellingen, co-working spaces en af en toe een dikke boîte. Dit weekend is het clubweekend in de broeikas, waar het dak er sowieso zal afgaan met DJ’s Ruben VSB & Noa op vrijdagavond en de Serre Soundsystem op zaterdagavond.

3. The Barrel

Wie teleurgesteld was over het feestgedruis op Nieuwjaar, kan dit vrijdag helemaal goedmaken in The Barrel. Dan vieren ze daar namelijk NEW YEARS EVE V2! Twaalf uur lang alles geven op de leukste beats; daar gaan ze voor. Wees zeker op tijd, want vol is vol.

4. Versuz

Op vrijdag komt Patje Krimson de boel eens opstoken in de Versuz; wie beter om het rijk der vrijheid mee te vieren dan hem? Tickets zijn voorlopig uitverkocht, maar houd Ticketswap en de facebookpagina in de gaten voor vrijgekomen exemplaren 🤞.

5. Labyrinth club

Het DJ-duo Kapibara zal mening technoliefhebber komende zaterdag op zijn wenken bedienen in de Labyrinth club. Je zal ongetwijfeld in de ban zijn van hun bijzonder creatieve tunes. Tickets zijn nog te koop!

Afbeelding © Unsplash