• Eten en drinken

Imkerij The Happy Bees komt binnenkort met nieuw product op de markt

Eten en drinken |

Imkerij The Happy Bees mocht deze maand 5 kaarsjes uitblazen! Imker Marc Severi laat die verjaardag niet zomaar voorbij gaan. Nog tot het einde van de maand verkoopt hij aan zijn deur in de Heerstraat 27 in Kermt ambachtelijke honing in potten van 500 gram voor €6.

Alles startte in 2016 met het plaatsen van bijenkasten in de tuin van bedrijven, of bij plaatsgebrek op het dak. Daarna plaatste hij ook bijenkasten bij particulieren in de tuin. Wegens het grote succes plaatst Marc helaas geen nieuwe bijenkasten meer, zodat hij alle klanten die hij nu heeft de beste kwaliteit kan bieden. Leuk weetje: Ook aan de Ikea in Hasselt vind je enkele bijenkasten van Marc.

Ook voor de chocoladeliefhebbers is dit een aards paradijs, want je vindt er verse handgemaakte bijenpralines. Momenteel zijn ze ook bezig met de ontwikkeling van een nieuw honingproduct, gemaakt van hun eigen honing. Deze lente zullen we het product kunnen kopen. Wij zijn nu al zo benieuwd naar wat het is! Jij ook?

Naast honing en pralines vindt je er nog allerlei andere honingproducten zoals douchegel met honing, zeep met honing, propolis keelspray, honingwafels, honingkoek,…

Ontdek hun volledig aanbod via: http://bit.ly/thehappybees