• Weetjes

In deze school verleggen ze grenzen!

Weetjes |

Of je nu dierenarts, piloot, verpleegster, kunstenaar of professor wil worden, in het Atheneum Hasselt sta je er nooit alleen voor! Hun doel? Je zo goed mogelijk voorbereiden op het hoger onderwijs. Dus ja, ze leggen de lat best hoog op het vlak van kennis en inhoud.

Doordat ze zo’n kleinschalige, warme en zorgzame school zijn, krijgt elke leerling er maximale kansen. Iedereen krijgt er de tijd, ruimte en begeleiding om zijn/haar dromen waar te maken. Hun gepersonaliseerde leertrajecten op maat van ieders talenten en interesses zorgen dan ook voor een maximale motivatie, welbevinden en leerwinst.

Wist je trouwens dat het Atheneum Hasselt de allereerste Unesco school in Limburg is? En daar mogen ze meer dan trots op zijn. Net zoals andere scholen uit dit netwerk wil het atheneum via kwaliteitsvol onderwijs inzetten op internationale verbondenheid, vrede, interculturele dialoog en duurzame ontwikkeling. Samen met jou verleggen ze je grenzen! En dat mag je best letterlijk nemen, want ze organiseren tal van nationale en internationale projecten zoals Buurklassen, eTwinning, Erasmus+…

Wil jij het Atheneum Hasselt beter leren kennen? Boek dan nu je VIP-Tour via:
📧 directeur@ka1hasselt.be
🌐 http://bit.ly/atheneumhasselt

#denkverderbereikmeer #grensverleggend #duurzaam #gepersonaliseerd #betrokken #ad