• Shopping

Last van droge ogen? Ga eens langs bij het droge-ogencentrum van de BrilBoutique!

Shopping |

Een droog, zanderig of branderig gevoel in de ogen kan wijzen op het droge oogsyndroom, een vaak voorkomende oogaandoening. Heb je hier ook last van? Geen zorgen, want deze kwaal is gelukkig meestal goed behandelbaar. Tenminste, als je ermee naar een ervaren optometrist gaat. Meet Gythe: gepassioneerde optometrist en zaakvoerster van De BrilBoutique in Kermt en Diepenbeek.

De BrilBoutique is een opticien gespecialiseerd in gepersonaliseerde styling op basis van kleur- en gezichtsanalyse. Dat de klanten dit sterk appreciëren, wordt duidelijk aan de hand van hun prijs voor meest klantvriendelijke optiekzaak van België. Naast hun concept stores met de hipste brillenmerken onderscheiden ze zich ook van de rest door hun droge-ogencentrum. Daar wordt eerst en vooral de oorzaak vastgesteld aan de hand van een grondige analyse van de tranenfilm. Vervolgens wordt een plan van aanpak opgesteld. Zo kunnen bijvoorbeeld extra vitamines, tips of een lastertherapie verlichting brengen.

Bovendien maakt De BrilBoutique gebruik van het hoogtechnologische Eye- Light toestel, waarmee niet alleen de symptomen van droge ogen, maar ook de oorzaak wordt aangepakt. Dankzij dit innovatieve toestel en de expertise van Gythe, mag de BrilBoutique zich de eerste gespecialiseerde oogzorgpraktijk voor droge ogen van Limburg noemen. De behandeling is bovendien volledig pijnloos, dus je kan je activiteiten meteen weer hervatten.

Zeg je droge ogen maar vaarwel en maak een afspraak bij het unieke droge-ogencentrum van De BrilBoutique.