• Shopping

Maak kennis met het koppel achter I.Ma.Gi.N. Jewels

Shopping |

Maak kennis met Margaux Spruyt en Gilles Van Gestel, de gezichten achter het puur Belgische I.Ma.Gi.N. Jewels. In 2013 besloten ze om de sprong te wagen en hun eigen juwelenbrand op te richten. Wij zijn alvast helemaal gek op hun fijne traditionele én betaalbare fantasiejuwelen. Wat begon als een droom is nu een succesverhaal. Met zeven winkels op de teller, waarvan zes in België en één in Amsterdam heeft I.Ma.Gi.N al heel wat naamsbekendheid verworven.

De twee ontmoetten elkaar in 2011. De klik was er meteen omdat ze beiden dezelfde passie delen. Gilles studeerde gemmologie in Antwerpen en Margaux zilversmeedkunst in Firenze. Beiden kregen hun liefde voor juwelen met de paplepel ingegeven via hun familie. Gilles is namelijk erfgenaam van zeven generaties in de diamantsector. Als klein meisje maakte Margaux al haar eigen juweeltjes. Elke zaterdag logeerde ze met haar ouders aan de zee. Toen bezochten ze steeds een parelwinkeltje. Met de parels uit het winkeltje maakte ze dan kettingen die ze verkocht aan de vrienden van haar ouders. Hun gezamenlijke passie heeft ervoor gezorgd dat I.Ma.Gi.N Jewels is wat het vandaag is.

Hun collectie sieraden is prachtig! Heb je toch zelf een bepaald design in je hoofd? Dan kunnen zij dat perfect maken voor jou. Personalisatie dragen ze hoog in het vaandel. Hun slogan is steevast: “If you can imagine it, we can create it”.

Ontdek hun juwelen van hoogwaardige materialen als 14 en 18 karaat goud, labgrown diamanten, sterling zilver en natuurlijke stenen in de Aldestraat 35.

Foto © I.Ma.Gi.N Jewels