• Eten en drinken

Markeat: gloednieuwe foodcourt in hartje Hasselt

Eten en drinken |

We kunnen er niet omheen: vandaag is het Blue Monday. Of we ons effectief neerslachtiger voelen op een dag zoals vandaag laten we in het midden. Maar elke reden om onszelf even extra te verwennen op een doordeweekse dag is goed, niet? Voor de bewoners van Hasselt en omstreken lijkt een bezoekje aan foodcourt Markeat de ideale gelegenheid hiervoor. Zeven shops bieden hier onder één dak hun assortiment aan, zowel voor take-away als voor een hapje ter plaatse.

Of je nu een zoetekauw bent of eerder van hartig eten houdt, er is in Markeat voor ieder wat wils. Je vindt er koffie en zoetigheden, streetfood, een BBQ-stand, een wijnshop, maar ook voor een perfect getapte Stella kan je bij Markeat terecht. De hal is een heuse ontmoetingsplaats die de city-life in Hasselt naar een hoger niveau tilt.

Je vindt er concreet de volgende shops of kraampjes:

Als je op zoek bent naar een hippe spot in centrum Hasselt voor een snelle hap, breng dan zeker eens een bezoekje aan Markeat! Op een koude Blue Monday als vandaag klinkt niets zo aanlokkelijk als jezelf, collega’s of vrienden trakteren op een smokin’ burger of een romige pasta in de foodcourt. Allen daarheen!

🕑 Markeat is open van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 21 uur.

📍 Raamstraat 9, Hasselt

Afbeelding © Markeat