-
Eten en drinken
Meet Arne Beirinckx

Maak kennis met chef Arne Beirinckx van ‘De Kwizien’! Amper 25 jaar oud, maar amai wat kan hij goed koken. Dat bewijst hij met zijn mooie score van 14,5/20 in Gault Millau.
Hij zakte af van Lier naar Hasselt om hier zijn passie te komen volgen. Zijn liefde voor smaak groeit elke dag. Hij hecht dan ook heel veel belang aan de culinaire beleving. Daarom krijg je in zijn restaurant De Kwizien steeds creatieve gerechtjes op je bord.
Leuk weetje: Hij maakt zijn eigen keramiek. Hier krijg je dus letterlijk én figuurlijk een mooi bordje voorgeschoteld.
Zijn favoriete zaak:
Cuines 33
Beste culinaire beleving:
De Librije
Zijn voorbeeld:
Sergio Herman
Favoriete product:
Langoustine
Favoriete klassieker:
Witloofrolletjes met kaas en hesp (mmm)
Wij weten waar naartoe wanneer de restaurants terug open mogen!
#mijnstadhasselt #lovelocal #dekwizien #visithasselt