• Eten en drinken

Meet Arne Beirinckx

Eten en drinken |

Maak kennis met chef Arne Beirinckx van ‘De Kwizien’! Amper 25 jaar oud, maar amai wat kan hij goed koken. Dat bewijst hij met zijn mooie score van 14,5/20 in Gault Millau.

Hij zakte af van Lier naar Hasselt om hier zijn passie te komen volgen. Zijn liefde voor smaak groeit elke dag. Hij hecht dan ook heel veel belang aan de culinaire beleving. Daarom krijg je in zijn restaurant De Kwizien steeds creatieve gerechtjes op je bord.

Leuk weetje: Hij maakt zijn eigen keramiek. Hier krijg je dus letterlijk én figuurlijk een mooi bordje voorgeschoteld.

Zijn favoriete zaak:
Cuines 33

Beste culinaire beleving:
De Librije

Zijn voorbeeld:
Sergio Herman

Favoriete product:
Langoustine

Favoriete klassieker:
Witloofrolletjes met kaas en hesp (mmm)

Wij weten waar naartoe wanneer de restaurants terug open mogen!

#mijnstadhasselt #lovelocal #dekwizien #visithasselt