• Eten en drinken
  • Shopping

Must-have voor studenten: kookboek Koken met Cara Pils!

Shopping |

Cara Pils is voor niemand echt een onbekende. Of je het nu enkel al van gehoord hebt door de legendarische woorden ‘’t Is Cara, trut!’, of je hebt zelf al kunnen genieten van de smaak en misschien wel bijhorende herinneringen. Zeker onder studenten heeft het bier fans! Het nieuwe kookboek ‘Koken met Cara Pils’ is dan ook een perfect kerstcadeautje voor de (kotgaande) studenten! Bedacht door Hasselts geneeskundestudent Dorian Coppenrath en lokale creativiteit zetten we hier graag in de kijker.

Gedaan met dure bieren in de potten te gieten, want het kookboek staat boordevol met leuke recepten waar je enkel het befaamde huisbier van Colruyt Group nodig hebt. Alle recepten werden meermaals getest en goed bevonden. Carasoep werd wijselijk achterwege gelaten, maar de pasta Carabonara en de Chili con Cara haalden het zeker wel!

Zoals verwacht is dit boek, met alle respect, niks voor de liefhebbers van rodebietensap en wortelpulp, noch voor granola-makers en quinoa-fretters. Dit boek werd geschreven voor en door studenten, meer specifiek de echt liefhebbers van een frisse, lauwe of snikhete Cara Pils.

Heb jij zo’n student in huis die een Cara Pils wel kan waarderen? Pre-order dan hier het toffe kookboek voor slecht € 14,95! De eerste boeken worden op 8 december verzonden. Bovendien is er een leuke actie aan verbonden: elk boek bevat een bon voor 24 gratis blikjes Cara Pils!

Afbeeling © Koken met Cara Pils