• Wat te doen

Winterland Hasselt wintert rustig verder

Wat te doen |

Winterland Hasselt blijft gelukkig nog een lichtpuntje in een wereld waarin coronacijfers blijven pieken en mensen op zoek gaan naar samenzijn, warmte en gezelligheid. Het gratis evenement blijft ondanks verstrengde coronamaatregelen nog steeds dé plek om de winter- en kerstsfeer te komen opsnuiven.

Afgelopen week kwamen dan ook mensen van heinde en verre naar Hasselt. Maar toch was het nooit overdreven druk en verliep alles zo veilig en gecontroleerd mogelijk.

Op Winterland valt er altijd heel wat te beleven. Zo kan je jezelf volledig uitleven op de 1.000m² overdekte schaatsbaan, of een bezoekje brengen aan de Kerstmarkt. Ga je liever gezellig borrelen? Dan is het knusse Grand Café met Aspen Lounge the place to be. Uiteraard blijft het gigantisch reuzenrad dat je trakteert op een wondermooi zicht op Hasselt dé blikvanger.

Dat is nog niet alles. Een greep uit de overige attracties: Grand Carrousel, Kersttreintje (voor kinderen tot 10 jaar), Christmas Hotel, Santa's Ghost Villa, Christmas Flight en Santa's Labyrint.

Kortom, Winterland Hasselt, dat goed is voor zo’n 12.000 m² winterpret, staat garant voor een onvervalst kerstsfeertje.

Sfeerbeelden van deze editie: