• Jobs

Word jij de nieuwe topper van den ALDI?

Jobs |

Sta je aan het begin van je carrière en heb je goesting om je handen uit de mouwen te steken bij den ALDI bij jou om de hoek, of op het hoofdkantoor in Erpe-Mere? Of ben je al een ervaren rot en wil je jouw bakken vol kennis en expertise inzetten in een topbedrijf? Dan is er goed nieuws voor je! ALDI zoekt namelijk meer dan 200 échte doeners en toppers van mensen, om hun klanten nóg beter te hulp te staan én om straffe projecten te kunnen realiseren.

Wat mag je verwachten? Een gevarieerde job, waarbij je met jouw talenten elke dag het verschil kan maken. En een topteam rond jou, natuurlijk, vol straffe mensen waar je 100% op kan rekenen! Ook op persoonlijke groei wordt ingezet, met opleidingen, uiteraard, maar ook met een meter of peter waar je altijd op kan rekenen. Zo kom je élke dag met een glimlach naar het werk. Bovenop dit alles is een goed evenwicht tussen werk en privé én een aantrekkelijk verloningspakket verzekerd!

Treuzel dus niet en neem eens een kijkje tussen alle verschillende vacatures die open staan op aldi.be/jobs! Wie weet ben jij binnenkort dan wel één van de nieuwe #toppersvandenALDI!