• Eten en drinken

Al 4 generaties familiebedrijf Byttebier

Eten en drinken |

Ben je op zoek naar een veelzijdige winkel waar je een lekker hapje kan halen? Dan zorgt familie Byttebier voor de ultieme ervaring. Al vier generaties lang zet de familie Byttebier beleving centraal in hun winkel. De one-of-a-kind-store Byttebier – Chapter 4 biedt allerlei woningdecoratie aan met een focus op kook- & tafelcultuur. Daarnaast vind je in de urban store ook fair fashion, planten en boeken van boekenhuis Theoria.

Bovendien vind je in hun gebouw aan het Jozef Vandaleplein ook hun lunchrestaurant La Cantine. Het restaurant wordt gerund door Lieve en Sofie en is gelegen in de vroegere refter van het historisch schoolpand van de broeders Vandale. Elke week houdt Lieve de klanten op de hoogte van het nieuwe afhaalmenu van dat weekend via hun Facebookpagina. Denk aan gezonde gerechten zoals Pasta Barcelonetta met zalm en huisgemaakte pesto, Tartare Toulouse met veel verse groenten en groentencocktail Bali Bowl. 😋

Wil jij ook eens een gerecht bestellen bij Lieve, Sofie, Koen en team? Bestel je maaltijd dan de avond voordien via 0475 23 76 71 of mail@byttebier.com. Alle informatie vind je op http://bit.ly/menulacantine. Smakelijk!

#mijnstadkortrijk #lovelocal #takeaway

Foto’s © Byttebier – La Cantine